Ruggeri Nieuws

Stefano Ruggeri & team in de kijker op ATV programma Relax. Gezellig tafelen met Sandrine in een authentieke Italiaanse sfeer. Bekijk hier de videoreportage

13/11/2017

Vermelding Gault & Millau

Al twee jaren op een mogen wij fier zijn van onze vermelding in de prestigieuze restaurant gids Gault & Millau voor de excellente Lunch en de verfijnde Italiaanse keuken. Bekijk hier reportage van Gazet van Antwerpen  

28/04/2017

Video van Stefano Ruggeri op Antwerpen Proeft editie 2017

Editie 2017 van Antwerpen Proeft met vuurwerk gestart dankzij het video reportage van Gazet van Antwerpen. Met dank aan Koen Dhollander

30/11/2016

Italiaans restaurant Ruggeri pakt drie prijzen op Horeca Awards!

BRASSCHAAT - Het Italiaanse restaurant annex delicatessenzaak Ruggeri aan de Bredabaan viel drie keer in de prijzen bij de uitreiking van de Horeca Awards. Nog geen half jaar geleden opende Stefano Ruggeri pal in het centrum van Brasschaat een tweede zaak. Er was al een Ruggeri aan de Turnhoutsebaan in Schilde. Met zijn Brasschaatse zaak schreef hij zich in voor de Horeca Awards. Hij viel drie keer in de prijzen. “Voor onze slagerij en delicatessen kregen we de eerste prijs. We eindigden als tweede in de categorie Restaurant All Round en als derde in de categorie Beste Nieuwe Zaak. We zijn uiteraard zeer tevreden. Ik was al blij toen ik vernam dat we bij de 130 genomineerden waren. Die prijzen maakten het alleen maar mooier”, zegt de Sardijn Stefano Ruggeri. Bekijk hier het reportage van Gazet van Antwerpen Met dank aan Jan Brys

27/06/2016

Stefano Ruggeri opent Italiaans restaurant annex delicatessen aan de Bredabaan

BRASSCHAAT - Aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat opende met Ruggeri een Italiaans restaurant annex delicatessen. Stefano Ruggeri wil de Brasschatenaar de verfijnde Italiaanse keuken leren kennen. Het is de tweede zaak van Stefano onder de naam "Ruggeri". Twee jaar geleden opende hij al Ruggeri in Schilde aan de Turnhoutsebaan. Nu is het de beurt aan Brasschaat. “Ik wilde een tweede zaak, niet te ver van Schilde, maar ook niet te dicht. Ik denk dat deze locatie aan de Bredabaan ideaal is”, zegt Stefano Ruggeri, afkomstig uit Cagliari, de hoofdstad van Sardinië. “Het is de bedoeling dat we de verfijnde Italiaanse keuken aanbieden. Vooraan in de zaak hebben we de afhaal. De mensen kunnen hier Italiaanse delicatessen en gerechtjes kopen. Achteraan is dan het restaurant waar we streekgebonden gerechten serveren", zegt de Sardijn. Bekijk hier het reportage van Gazet van Antwerpen Met dank aan Jan Brys

05/05/2016

Eerste deelname van Ruggeri op Antwerpen Proeft

Het culinair festival Antwerpen Proeft is donderdag onder prachtig zomerweer van start gegaan op de Waagnatie. Deze 10e editie kan je nog bezoeken tot zondagavond en brengt 90 stands en paviljoenen samen. Ken je al de Franse oesters op Balinese wijze met gember, knoflook, chili en limoen van O&O Oriental Cuisine? Of de korte pasta uit Sardinië van Ruggeri/ Villa Belvedere? Bekijk hier het reportage van Gazet van Antwerpen. Met dank aan Koen Dhollander

21/08/2015

Villa Belvedere gekroond tot ambassadeur van de Italiaanse keuken

Het Italiaanse restaurant Villa Belvedere aan de Gentseweg in Beveren heeft het ‘Ospitalita Italiana’-kwaliteitslabel gekregen. Dat is een prestigieus certificaat dat slechts aan 25 restaurants in heel het land wordt uitgereikt. Villa Belvedere is de enige zaak in onze regio die de erkenning heeft gekregen. Het certificaat werd uitgereikt door de Italiaanse Kamer van Koophandel en beloont restaurants die een Italiaanse beleving garanderen. Zaakvoerder Stefano Ruggeri, die het restaurant in 2002 overnam, is blij met het kwaliteitslabel. “We worden beschouwd als een soort ambassadeur die de Italiaanse keuken uitdraagt in het buitenland”, legt hij uit. “Een delegatie bezocht het restaurant en nam de keuken, bediening en menukaart onder de loep. Dat we dit label krijgen, is het resultaat van hard werken.” (PKM). Bekijk hier het reportage van Het Laatste Nieuws

18/12/2017

Geslaagd voorproefje van eindejaarsfeesten

Ruggeri in de kijker op het culinaire eindejaarsevenement in 's-Gravenwezel. Bekijk hier het reportage van Gazet van Antwerpen Met dank aan Jan Auman