Lunch: Tijdens de lunchpauze kunt u bij ons terecht voor heerlijke creatieve gerechtjes.
We verzorgen zowel de zakenlunch als de op-eigen-tempo lunch
(keuken open van 12u tot 14u)
Diner: Tijdens de diner zullen we u in de watten leggen
met een uitgebreide culinaire beleving
(keuken open van 17u30 tot 21u)
Buon Appetito!
Burrata con Pomodori secchi Olive e Aromi
Burrata met gehakt van olijven, kappertjes,
gestoofde rode uien en zongedroogde tomaten
Carpaccio con Rucola e Carciofi
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, artisjokken,
geroosterde pijnboompitten en schilfers van parmigiano
Ravioli ai Porcini
Ravioli met eekhoorntjesbrood in een romige truffelsaus
Pappardelle con Ragù di Salsiccia e Melanzane
Pappardelle met ragout van verse worst, gebakken aubergines
en zuiderse aroma’s in een tomatensaus
Filetto di Spigola agli Aromi del Mediterraneo
Gebakken zeebaarsfilet met kerstomaatjes, kappertjes,
pijnboompitten en basilicum in een witte wijnsaus,
opgediend met warme groentjes
Scaloppine di Vitello alla Pizzaiola
Gebakken kalfslapjes met olijven, kappertjes en zuiderse aroma’s
in een tomatensaus, opgediend met warme groentjes
Koffie of thee
Prijzen:
menu met als hoofdgerecht pasta € 28
met als hoofdgerecht vis of vlees € 34
Cappesante con Scampi e Vongole in Crema di Asparagi
Kortgebakken verse Sint-Jakobsvrucht, scampi’s
en vongole op een lichte crème van asperges.
Carpaccio con Rucola e Carciofi
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, artisjokken,
geroosterde pijnboompitten en schilfers van parmigiano
Ravioli ai Porcini
Ravioli met eekhoorntjesbrood in een romige truffelsaus
Gamberoni al forno con Pomodorini e Vernaccia
Gamba’s gebakken in de oven met kerstomaatjes
en zuiderse aroma’s in een Vernaccia wijnsaus
Filetto di Manzo al Barolo
Rundsfilet omringd met Italiaanse spek
in een huisbereide Barolo-wijnsaus
Verrassingsdessert
€ 52