Lunch: Tijdens de lunchpauze kunt u bij ons terecht voor heerlijke creatieve gerechtjes.
We verzorgen zowel de zakenlunch als de op-eigen-tempo lunch
(Momenteel zijn wij open voor lunch enkel op zaterdag van 12u tot 15u)
Diner: Tijdens de diner zullen we u in de watten leggen
met een uitgebreide culinaire beleving
(keuken open van 17u30 tot 21u30)
Buon Appetito!
Burrata con Pomodori secchi Olive e Aromi
Burrata met gehakt van olijven, kappertjes,
gestoofde rode uien en zongedroogde tomaten
Carpaccio con Rucola e Carciofi
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, artisjokken,
geroosterde pijnboompitten en schilfers van parmigiano
Ravioli ai Porcini
Ravioli met eekhoorntjesbrood in een romige truffelsaus
Pappardelle con Ragù di Salsiccia e Melanzane
Pappardelle met ragout van verse worst, gebakken aubergines
en zuiderse aroma’s in een tomatensaus
Filetto di Spigola agli Aromi del Mediterraneo
Gebakken zeebaarsfilet met kerstomaatjes, kappertjes,
pijnboompitten en basilicum in een witte wijnsaus,
opgediend met warme groentjes
Scaloppine di Vitello alla Pizzaiola
Gebakken kalfslapjes met olijven, kappertjes en zuiderse aroma’s
in een tomatensaus, opgediend met warme groentjes
Koffie of thee
Prijzen:
menu met als hoofdgerecht pasta € 28
met als hoofdgerecht vis of vlees € 34
Sautè di Cozze e Vongole con Pane Carasau
Gebakken mosselen en vongole in een lichtpikante tomatensaus
met verse visfumet met typische krokante broodvellen uit Sardinië
Vitello Tonnato
Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide tonijnsaus,
fleur de sel uit Sardinië, olijfolie en kapperappeltjes
Pappardelle con Ragù di Salsiccia e Melanzane
Pappardelle met ragout van verse worst, gebakken aubergines
en zuiderse aroma’s in een tomatensaus
Filetto di Salmone in crosta di Pistacchi
In de oven gebakken zalmfilet met pistache korst
op een bedje van een romige aspergesaus
Scaloppine di Vitello ai Porcini
Gebakken kalfslapjes met eekhoorntjesbrood
in een huisbereide vleessaus
Dolce Sorpresa
Verrassingsdessert
4 gangenmenu € 55
3 gangenmenu € 48