Diner: Tijdens de diner zullen we u in de watten leggen
met een uitgebreide culinaire beleving
(keuken open van 18u tot 21u)
Bekijk hier onze Diner menu
Buon Appetito!
Glaasje Prosecco vergezeld met
assortiment Italiaanse delicatessen, charcuterie en kazen
Sautè di Cozze e Vongole con Pane Carasau
Gebakken mosselen en vongole in een lichtpikante tomatensaus
met verse visfumet met typische krokante broodvellen uit Sardinië
Cappesante con Scampi e Vongole in Crema di Asparagi
Kortgebakken verse Sint-Jakobsvrucht, scampi’s
en vongole op een lichte crème van asperges.
Vitello Tonnato
Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide tonijnsaus,
fleur de sel uit Sardinië, olijfolie en kapperappeltjes
Carpaccio con Rucola e Carciofi
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, artisjokken,
geroosterde pijnboompitten en schilfers van parmigiano
Tagliolini ai Frutti di Mare
Tagliolini met verse zeevruchten, langoustine, gamba’s, mosselen en vongole
met look in een lichtpikante tomatensaus met verse visfumet
Linguine alle Vongole con Carciofi e Bottarga
Linguine met vongole en gebakken artisjokken met look
en gemalen bottarga (gedroogde hardervis eieren uit Sardinië)
Ravioli ai Porcini
Ravioli met eekhoorntjesbrood in een romige truffelsaus
Linguine all’Amatriciana
Linguine met dungesneden gedroogde varkenswangen
in een verse tomatensaus
Filetto di Spigola al Forno agli Aromi Mediterranei
Zeebaarsfilet gebakken in de oven met olijven, kappertjes
en kerstomaatjes in een witte wijnsaus met zuiderse aroma’s
opgediend met seizoengebonden groentjes
Scaloppine di Vitello alla Pizzaiola
Gebakken kalfslapjes met olijven, kappertjes en zuiderse aroma’s
in een tomatensaus, opgediend met seizoensgebonden groenten
Koffie
Prijzen:
Menu met als HG pasta € 49
Menu met als HG vis of vlees € 54
Supplement dessert naar keuze € 8