Heeft u allergieën? Vraag het ons gerust.
Lunch: Tijdens de lunchpauze kunt u bij ons terecht voor heerlijke creatieve gerechtjes.
We verzorgen zowel de zakenlunch als de op-eigen-tempo lunch
(Momenteel zijn wij open voor lunch enkel op zaterdag van 12u tot 15u)
Diner: Tijdens de diner zullen we u in de watten leggen
met een uitgebreide culinaire beleving
(keuken open van 17u30 tot 21u30)
Buon Appetito!
Sautè di Cozze e Vongole con Pane Carasau 19
Gebakken mosselen en vongole in een lichtpikante tomatensaus
met verse visfumet met typische krokante broodvellen uit Sardinië
Langoustine Gratinate agli Aromi Mediterranei 23
Langoustines gegratineerd in de oven met look en zuiderse aroma’s
Capesante con Scampi e Vongole in Crema di Asparagi 23
Kortgebakken verse Sint-Jakobsvruchten, scampi’s
en vongole op een lichte crème van asperges
Vitello Tonnato 19
Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide tonijnsaus,
fleur de sel uit Sardinië, olijfolie en kapperappeltjes
Carpaccio con Rucola e Carciofi 19
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, artisjokken,
geroosterde pijnboompitten en schilfers van parmigiano
Parmigiana di Melanzane 19
Aubergines gegratineerd in de oven
met parmigiano, verse tomatensaus en basilicum
Burrata con Pomodori secchi Olive e Aromi 18
Burrata met gehakt van olijven, kappertjes,
gestoofde rode uien en zongedroogde tomaten
Tagliolini ai Frutti di Mare 26
Tagliolini met verse zeevruchten, langoustine, gamba’s, mosselen en vongole
met look in een lichtpikante tomatensaus met verse visfumet
Linguine alle Vongole con Carciofi e Bottarga 23
Linguine met vongole en gebakken artisjokken met look
en gemalen bottarga (gedroogde hardervis eieren uit Sardinië)
Ravioli agli Scampi con Vongole, Zucchine e Pesto 23
Ravioli gevuld met scampi’s met scampi’s, vongole en courgettes
in een verse pesto saus.
Risotto con Asparagi e Capesante 26
Risotto met groene asperges, afgeroomd met mascarpone
met kortgebakken Sint Jakobsvruchten
Ravioli ai Porcini 21
Ravioli met eekhoorntjesbrood in een romige truffelsaus
Pappardelle con Ragù di Salsiccia e Melanzane 21
Pappardelle met ragout van verse worst, gebakken aubergines
en zuiderse aroma’s in een tomatensaus
Linguine alla Vegetariana 19
Linguine met paprika, courgettes, aubergines en olijven
in een tomatensaus met verse basilicum
Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s
Filetto di Tonno in Crosta alla Mostarda 32
Kortgebakken tonijnfilet in sesamzaadkorst, gemarineerd met mosterd
op een bedje van gebakken sjalot met een vleugje wortelcrème
Filetto di Spigola agli Aromi del Mediterraneo 30
Gebakken zeebaarsfilet met kerstomaatjes, kappertjes,
pijnboompitten en basilicum in een witte wijnsaus
Zuppa di Pesce alla Sarda 35
Heerlijk bouillabaisse op Sardische wijze met diverse vissoorten,
gamba’s, scampi’s, langoustines, mosselen en vongole in een lichtpikante
tomatensaus met verse visfumet, opgediend met krokante brood uit Sardinië
Ossobuco “Tradizionale” 31
Kalfschenkel traaggegaard in de oven met dungesneden groentjes
en fijne kruiden, in eigen jus, opgediend met tagliatelle
Filetto di Manzo al Barolo 33
Rundsfilet omringd met Italiaanse spek
in een huisbereide Barolo-wijnsaus
Scaloppine di Vitello alla Pizzaiola 29
Gebakken kalfslapjes met olijven, kappertjes en zuiderse aroma’s
in een tomatensaus.
Scaloppine di Vitello ai Porcini 30
Gebakken kalfslapjes met eekhoorntjesbrood in een huisbereide vleessaus
Tiramisù 9
Klassieke tiramisù met mascarpone en savoiardi
Soufflè al Cioccolato 10
Warme chocolade moelleux met een hartje van warme chocolade
opgediend met een bol vanille-ijs
Torta al Limone 9
Italiaanse taart met een lichte citroencrème
Cannolo Siciliano 9
Krokente deegrol gevuld met een zoete ricottacrème
met stukjes chocolade en konfijt fruit
Torta al Cioccolato 9
Italiaanse chocolademousse taart
Cheesecake al Lampone 10
Ambachtelijke cheesecake met verse frambozencoulis
Cheesecake alla Nutella 10
Ambachtelijke cheesecake met Nutella
Affogato al Caffé 8
2 bollen vanille-ijs verdronken in koffie