Heeft u allergieën? Vraag het ons gerust.
Lunch: Tijdens de lunchpauze kunt u bij ons terecht voor heerlijke creatieve gerechtjes.
We verzorgen zowel de zakenlunch als de op-eigen-tempo lunch
(keuken open van 12u tot 14u)
Diner: Tijdens de diner zullen we u in de watten leggen
met een uitgebreide culinaire beleving
(keuken open van 18u tot 21u)
Buon Appetito!
Parmigiana di Melanzane
Heerlijke aubergines gegratineerd in de oven
met parmigiano, verse tomatensaus en basilicum
Allergenen: gluten – melk
€ 17
Caprese con Burrata, Pomodori secchi e Aromi
Heerlijke Burrata met gehakt van olijven, kappertjes,
gestoofde rode uien en zongedroogde tomaten
Allergenen: melk
€ 16
Sautè di Cozze e Vongole con Pane Carasau
Gebakken mosselen en vongole in een lichtpikante tomatensaus
met verse visfumet met typische krokante broodvellen uit Sardinië
Allergenen: gluten – selderij – weekdieren
€ 18
Carpaccio con Rucola e Carciofi
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, artisjokken,
geroosterde pijnboompitten en schilfers van parmigiano
Allergenen: melk
€ 16
Vitello Tonnato
Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide tonijnsaus,
fleur de sel uit Sardinië, olijfolie en kapperappeltjes
Allergenen: ei – vis
€ 17
Tagliolini ai Frutti di Mare
Tagliolini met verse zeevruchten, langoustine, gamba’s, mosselen en vongole
met look in een lichtpikante tomatensaus met verse visfumet
Allergenen: gluten – schaaldieren – vis – melk – weekdieren
€ 24
Linguine alle Vongole con Carciofi e Bottarga
Linguine met vongole en gebakken artisjokken met look
en gemalen bottarga (gedroogde hardervis eieren uit Sardinië)
Allergenen: gluten – ei – vis – weekdieren
€ 19
Ravioli agli Scampi con Vongole, Zucchine e Pesto
Ravioli gevuld met scampi’s met scampi’s, vongole en courgettes
in een verse pesto saus.
Allergenen: gluten – schaaldieren – melk
€ 19
Risotto con Asparagi e Capesante
Risotto met groene asperges, afgeroomd met mascarpone
met kortgebakken Sint Jakobsvruchten
Allergenen: vis – melk – gluten
€ 24
Tagliatelle ai Porcini e Tartufo Fresco
Tagliatelle met eekhoorntjesbrood in een romige truffelsaus,
afgewerkt met schilfers van verse truffel
Allergenen: gluten – melk
€ 27
Malloreddus alla Campidanese
Typische Sardische korte pasta met verse worst en aroma’s
in een tomatensaus met versgemalen schapenkaas uit Sardinië
Allergenen: gluten – melk
€ 17
Wij hebben ook een assortiment van glutenvrije pasta’s
Filetto di Tonno in Crosta alla Mostarda
Kortgebakken tonijnfilet in sesaamzaadkorst, gemarineerd met mosterd
op een bedje van gebakken sjalot met een vleugje wortelcrème
Allergenen: vis – sesaam
€ 30
Filetto di Merluzzo o Salmone in salsa di Asparagi verdi e Timo
Kabeljawfilet of zalmfilet gebakken in de oven op een bedje van
een romige groene aspergessaus geparfumeerd met tijm
Allergenen: vis – melk
€ 26
Spigola al Forno agli Aromi Mediterranei
Zeebaars in zijn geheel gebakken in de oven met olijven,
kappertjes en kerstomaatjes in een witte wijnsaus met zuiderse aroma’s
Allergenen: vis – selderij – sulfiet (wijn)
€ 28
Scaloppine di Vitello alle Verdure Gratinate
Gebakken kalfslapjes, met mozzarella gegratineerde
courgettes en aubergines in een tomatensaus
Allergenen: gluten – melk
€ 26
Tagliata di Rib Eye agli Aromi Mediterranei
Heerlijke Ierse Rib Eye (300g) gebakken in de pan met fijne Italiaanse kruiden
gesneden opgediend met rucola en schilfers van parmigiano
geparfumeerd met balsamico olijfolie extra vergine.
Allergenen: sulfiet (balsamico)
€ 29
Ossobuco “Tradizionale” in Cremolata di Verdure
Kalfschenkel traaggebakken in de oven met dungesneden groentjes
en Mediterraanse kruiden opgediend met tagliatelle in eigen saus
€ 28
Tiramisù
Klassieke tiramisù met mascarpone en savoiardi
€ 8
Allergenen: gluten – ei – soja – melk – sulfiet
Carpaccio d’Ananas Marinato con Sorbetto al Limone
Dungesneden verse ananas gemarineerd met Campari,
appelsienensap en verse munt opgediend met sorbet citroen
€ 10
Allergenen: geen
Panna Cotta con macedonia di Fragole
Italiaanse pudding op basis van gesuikerde room
met macedonia van verse aardbeien
€ 10
Allergenen: melk – sulfiet
Soufflè al Cioccolato
Warme chocolade moelleux met een hartje van warme chocolade
opgediend met een bol vanille-ijs
€ 8
Allergenen: gluten – ei – soja – melk
Torta al Limone
Italiaanse taart met een lichte citroencrème
€ 8
Allergenen: gluten – ei – melk – kan bevatten soja en noten
Profiteroles al Cioccolato Bianco
Soesjes gevuld met crème chantilly
bedekt met een heerlijke witte chocolademousse
€ 8
Allergenen: gluten – soja – melk – noten – sulfiet
Affogato al Caffé
2 bollen vanille-ijs verdronken in koffie
€ 8
Allergenen: ei – soja – melk