Heeft u allergieën? Vraag het ons gerust.
Diner: Tijdens de diner zullen we u in de watten leggen
met een uitgebreide culinaire beleving
(keuken open van 18u tot 21u)
Buon Appetito!
Sautè di Cozze e Vongole con Pane Carasau € 18
Gebakken mosselen en vongole in een lichtpikante tomatensaus
met verse visfumet met typische krokante broodvellen uit Sardinië
Allergenen: gluten – selderij – weekdieren
Wijnsuggestie: “Perlas” – Nuragus di Cagliari
Cappesante con Scampi e Vongole in Crema di Asparagi € 19
Kortgebakken verse Sint-Jakobsvruchten, scampi’s
en vongole op een lichte crème van asperges
Allergenen: schaaldieren – vis – melk
Wijnsuggestie: “Verdicchio Riserva” – Verdicchio delle Marche
Vitello Tonnato € 17
Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide tonijnsaus,
fleur de sel uit Sardinië, olijfolie en kapperappeltjes
Allergenen: ei – vis
Wijnsuggestie: “Montesicci” – Nasco di Sardegna
Carpaccio con Rucola e Carciofi € 16
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, artisjokken,
geroosterde pijnboompitten en schilfers van parmigiano
Allergenen: lactose
Wijnsuggestie: “Anzenas” – Cannonau di Sardegna
Caprese con Burrata, Pomodori secchi e Aromi € 16
Heerlijke Burrata met gehakt van olijven, kappertjes,
gestoofde rode uien en zongedroogde tomaten
Allergenen: lactose
Wijnsuggestie: “Verdicchio Riserva” – Verdicchio delle Marche
Tagliolini ai Frutti di Mare € 24
Tagliolini met verse zeevruchten, langoustine, gamba’s, mosselen en vongole
met look in een lichtpikante tomatensaus met verse visfumet
Allergenen: gluten – schaaldieren – vis – melk – weekdieren
Wijnsuggestie: “Montesicci” – Nasco di Sardegna
Linguine alle Vongole con Carciofi e Bottarga € 19
Linguine met vongole en gebakken artisjokken met look
en gemalen bottarga (gedroogde hardervis eieren uit Sardinië)
Allergenen: gluten – ei – vis – weekdieren
Wijnsuggestie: “Perlas” – Nuragus di Cagliari
Ravioli agli Scampi con Vongole, Zucchine e Pesto € 19
Ravioli gevuld met scampi’s met scampi’s, vongole en courgettes
in een verse pesto saus.
Allergenen: gluten – schaaldieren – melk
Wijnsuggestie: “Verdicchio Riserva” – Verdicchio delle Marche
Risotto con Asparagi e Capesante € 24
Risotto met groene asperges, afgeroomd met mascarpone
met kortgebakken Sint Jakobsvruchten
Allergenen: vis – melk – gluten
Wijnsuggestie: “Verdicchio Riserva” – Verdicchio delle Marche
Ravioli ai Porcini € 19
Ravioli met eekhoorntjesbrood in een romige truffelsaus
Allergenen: gluten – melk
Wijnsuggestie: “Verve” – Negroamaro del Salento
Linguine all’Amatriciana € 17
Linguine met dungesneden gedroogde varkenswangen
in een verse tomatensaus
Allergenen: gluten
Wijnsuggestie: “Anzenas” – Cannonau di Sardegna
Linguine alla Vegetariana € 15
Linguine met paprika, courgettes, olijven en aubergines
in een verse tomatensaus met basilicum
Allergenen: gluten
Wijnsuggestie: “Kent’annos” – Rosso di Sardegna
Spigola al Forno agli Aromi Mediterranei € 28
Zeebaars in zijn geheel gebakken in de oven met olijven,
kappertjes en kerstomaatjes in een witte wijnsaus met zuiderse aroma’s
Allergenen: vis – selderij – sulfiet (wijn)
Wijnsuggestie: “Montesicci” – Nasco di Sardegna
Filetto di Merluzzo o Salmone in salsa di Asparagi verdi e Timo € 26
Kabeljauwfilet of zalmfilet gebakken in de oven op een bedje van
een romige groene aspergessaus geparfumeerd met tijm
Allergenen: vis – melk
Wijnsuggestie: “Montesicci” – Nasco di Sardegna
Zuppa di Pesce alla Sarda € 32
Heerlijk bouillabaisse op Sardische wijze met diverse vissoorten,
gamba’s, scampi’s, langoustines, mosselen en vongole in een lichtpikante
tomatensaus met verse visfumet, opgediend met krokante brood uit Sardinië
Allergenen: vis – selderij – sulfiet (wijn) – schaaldieren
Wijnsuggestie: “Perlas” – Nuragus di Cagliari
Scaloppine di Vitello alla Pizzaiola € 25
Gebakken kalfslapjes met olijven, kappertjes en zuiderse aroma’s
in een tomatensaus, opgediend met seizoensgebonden groenten
Allergenen: gluten – melk
Wijnsuggestie: “Anzenas” – Cannonau di Sardegna
Scaloppine di Vitello ai Porcini € 27
Gebakken kalfslapjes met eekhoorntjesbrood in een romige vleesjus
opgediend met seizoensgebonden groenten
Allergenen: gluten – melk
Wijnsuggestie: “Kent’annos” – Rosso di Sardegna
Tagliata di Rib Eye agli Aromi Mediterranei € 29
Heerlijke Ierse Rib Eye (300g) gebakken in de pan met fijne Italiaanse kruiden
gesneden opgediend met rucola en schilfers van parmigiano
geparfumeerd met balsamico olijfolie extra vergine.
Allergenen: sulfiet (balsamico)
Wijnsuggestie: “Verve” – Negroamaro del Salento
Tiramisù
Klassieke tiramisù met mascarpone en savoiardi
€ 8
Allergenen: gluten – ei – soja – melk – sulfiet
Soufflè al Cioccolato
Warme chocolade moelleux met een hartje van warme chocolade
opgediend met een bol vanille-ijs
€ 8
Allergenen: gluten – ei – soja – melk
Torta al Limone
Italiaanse taart met een lichte citroencrème
€ 8
Allergenen: gluten – ei – melk – kan bevatten soja en noten
Profiteroles al Cioccolato Bianco
Soesjes gevuld met crème chantilly
bedekt met een heerlijke witte chocolademousse
€ 8
Allergenen: gluten – soja – melk – noten – sulfiet
Affogato al Caffé
2 bollen vanille-ijs verdronken in koffie
€ 8